Fysio Fitness

FK Fit

(Fysio) fitness bij Fysiotherapie Klazienaveen via de FK Fit app

De meerderheid van de Nederlandse bevolking is bekend met sporten in een regulier fitness centrum. Helaas behaalt het merendeel hiervan niet de gewenste resultaten wanneer ze starten bij een fitness centrum. Het is er vaak druk, er is te weinig begeleiding en je wordt niet voldoende gemotiveerd om twee keer per week naar het fitness centrum te gaan. Herkenbaar? Tijdens een Gratis kennismakingsgesprek bekijken we of een (Fysio) fitness programma bij Fysiotherapie Klazienaveen bij je past.

 

Fysiotherapie Klazienaveen streeft naar een gezonder Klazienaveen
Welk cijfer geef je jouw gezondheid? 

(Fysio) fitness bij Fysiotherapie Klazienaveen is een beweegprogramma waar je kunt werken aan het verbeteren van je gezondheid. Ben je niet geheel tevreden over je gezondheid? Wij helpen je dit te verbeteren door middel van intensieve begeleiding van onze Fitcoaches. Je krijgt een op maat gemaakt fitness programma en onze Fitcoaches motiveren je om minimaal twee keer per week aan je gezondheid te werken op onze kracht, conditie en lenigheidsapparaten. 

Voor wie is een beweegprogramma en (Fysio) fitness bij Fysiotherapie Klazienaveen geschikt?

Wil je weten of een (Fysio) fitness programma geschikt is voor jou? Een (Fysio) fitness programma is geschikt voor jou als je:

 • wil bewegen onder toeziend oog van professionele begeleiding van onze Fitcoaches (met korte lijntjes naar de fysiotherapeut bij klachten of blessures) 
 • liever in een kleine setting (maximaal 6 personen) wil bewegen 
 • goed en intensief begeleid wil worden naar je gezondheidsdoel 
 • resultaatgericht wil trainen 
 • het prettig vindt om met gelijkgestemden een beweegprogramma te volgen via de FK Fit app
 • klaar bent met je fysiotherapeutische traject en de therapeut geadviseerd heeft om regelmatig te blijven bewegen 

De voordelen van (Fysio) Fitness bij Fysiotherapie Klazienaveen:

 • sporten wanneer het jou uitkomt 
 • resultaten van de training worden direct inzichtelijk gemaakt in je persoonlijke gezondheidsapp 
 • elke zes weken een evaluatiegesprek met je Fitcoach 
 • korte lijntjes naar de fysiotherapeuten
 • de apparaten stellen zich voor je in; je hoeft dus alleen de oefening uit te voeren 
 • resultaatgericht sporten! Wij zijn je stok achter de deur

De eerste stap naar een betere gezondheid middels een GRATIS kennismakingsgesprek

We kunnen ons voorstellen dat je eerst eens met onze praktijk en onze Fitcoaches wil kennismaken om te bekijken of een (Fysio) fitness programma bij onze praktijk iets voor jou is. Daarom hebben we met al onze sporters een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het doel van dit gesprek is om te bekijken wat je sportdoelen zijn, waar je interesses liggen en of het (Fysio) fitness programma bij Fysiotherapie Klazienaveen bij je past. Aan het einde van de gratis kennismaking ontvang je een passend en persoonlijk aanbod van onze Fitcoaches. Is je interesse gewekt? Meld je dan snel aan voor jouw gratis kennismaking. Onze Fitcoaches nemen zo snel mogelijk contact met je op om de kennismaking in te plannen.